خانه محصولات کاربری سبد خرید0
مقایسه‌ی ویپرسو لوکس پی‌ام 40 با اسموک نورد 2

مقایسه‌ی ویپرسو لوکس پی‌ام 40 با اسموک نورد 2

اعتراف می‌کنم زمانی که اولین بار عکس‌های ویپرسو لوکس پی‌ام ۴۰ را دیدم، فوراً احساس کردم که ظاهراً شبیه به اسموک نورد ۲ است. مطمئن هستم که در این مورد تنها هم نیستم. نکته‌ی جذاب این است که این یک تقلید از یک محصول پرطرفدار برای رسیدن به پول راحت نیست (اگرچه مطمئنم که یک سری از افراد مخالف این نظر هستند). به نظر من،‌ ویپرسو در حال تلاش برای رسیدن به بالاترین سطح در زمینه‌ی بازار کوچک دستگاه‌های جمع و جور (AIO) می‌باشد. شبیه حالتی است که آن‌ها با خودشان گفتند اسموک این محصول را درست کرده است، بیایم محصولی را درست کنیم که حتی از آن هم بهتر باشد. همانند عرضه‌ی مدل اولیه‌ی یوول کالیبرن است. آن هم از لحاظ ظاهری و عملکردی شبیه هر مدل تکراری دیگه‌ای از پاد در بازار بود، اما همان‌طور که اکثر ما می‌دانیم، کالیبرن به شکل قابل توجهی بهتر بود.

در راستای این حرف، ویپرسو عملاً من را ترغیب کرد تا این ۲ دستگاه را در یک مقایسه‌ی ویپ‌های جمع و جور (AIO)، با هم رو در رو کنم. به نظر می‌رسد که آن‌ها اعتماد زیادی به لوکس پی‌ام ۴۰ دارند. باید ببینیم که آیا این اعتماد منطقی است یا نه. در این مقاله، من تمامی زمینه‌های ممکن و غیرممکن که این دستگاه‌ها می‌توانند برتری داشته باشند را بررسی خواهم کرد. در قسمت نتیجه‌گیری، نظر نهایی خودم را می‌گویم و برنده‌ی نهایی را اعلام می‌کنم. در واقع، انتخاب خواهم کرد که کدام یک شایستگی حضور در کلکسیون من را دارند چرا که من به هر دوی آن‌ها نیاز ندارم. اگر شما به دنبال خرید یکی از این دو دستگاه هستید، شاید این مقاله به شما کمک ‌کند تا انتخاب آگاهانه‌ای درباره‌ی این دستگاه‌ها، داشته باشید.

بسته‌بندی و ظاهر

ظاهر دستگاه | برنده: مساوی

هیچ مشکلی در این جا وجود ندارد. هر دو دستگاه بسته‌بندی و برندینگ حرفه‌ای دارند.

محتویات جعبه | برنده: مساوی

محتویات جعبه‌ها کاملاً یکسان هستند: دستگاه، ۲ عدد پاد خالی، ۲ عدد کویل زاپاس، یک سیم شارژر و راهنمای استفاده

امکانات اصلی

کیفیت ساخت | برنده: ویپرسو

این نکته احتمالاً یکی از دلایل اصلی فروش لوکس پی‌ام ۴۰ خواهد بود. کیفیت ساخت آن بی‌نظیر است و پنل‌های IML آن واقعاً زیبا هستند. نورد ۲ در ظاهر و لمس کاملاً مناسب است اما فقط یک مقدار احساس یک محصول ارزان‌تر را منتقل می‌کند. باور کنید، وقتی شما این دستگاه‌ها را در کنار هم مقایسه می‌کنید، واضح است که پی‌ام ۴۰ در یک سطح دیگر است.

توان خروجی | برنده: مساوی

هر دوی این دستگاه‌ها ۴۰ وات هستند که در فواصل ۱ وات تنظیم می‌شوند.

ابعاد و ارگونومی | برنده: مساوی

پی‌ام ۴۰ کمی بزرگتر است در عین حال اما طراحی آن دارای لبه‌های واضح‌تری است. هر دو در دست احساس خیلی خوبی دارند؛ بنابراین احساس می‌کنم هیچ کدام از آن‌ها در این قسمت برتری ندارند.

کارآیی

راحتی در استفاده | برنده: مساوی

استفاده از هر دوی آن‌ها بسیار ساده است. ۵ کلیک برای روشن و خاموش، ۳ کلیک برای باز کردن قفل و تنظیم وات

صفحه نمایش | برنده: ویپرسو

هر دو نمایشگر و اندازه‌ی فونت‌ها یک اندازه هستند اما صفحه‌ی نمایش پی‌ام ۴۰ روشنایی بسیار بیشتری دارد. همچنین خیلی راحت‌تر می‌توان سطح باتری را در آن مشاهده کرد (علامت ٪ در نورد ۲ به طور مسخره‌ای کوچک است). مشکل دیگر با نورد ۲ این است که دو طرف دستگاه شبیه هم هستند، بنابراین خیلی سخت است که به یاد داشته باشی که نمایشگر در کدام سمت است.

تراشه | برنده: مساوی

هر کدام از این دستگاه‌ها ویژگی غیرعادی خاص خودشان را دارند. پی‌ام ۴٠ به صورت متناوب توان را به وات پیشنهادی تغییر می‌دهد (معمولاً بعد از هر بار راه‌اندازی پاد). نورد ٢ صفحه نمایش را هنگام شارژ خاموش می‌کند در نتیجه شما برای دیدن وضعیت دستگاه، هر بار باید دکمه را فشار دهید که بسیار آزاردهنده است. همچنین شمارنده‌ی پاف با هر بار راه‌اندازی دستگاه ریست می‌شود. این باعث می‌شود که شمارنده‌ی پاف کاملاً بدون کاربرد شود؛ چرا که شما برای این که ببینید چقدر از مایع جوس باقی مانده، باید پاد را جدا کنید.

دکمه‌ی دستگاه | برنده: اسموک

دکمه‌ی فلزی پی‌ام ۴٠ ممکن است قشنگ‌تر باشد اما خیلی در جای خودش بازی می‌کند. دکمه ی نورد تنها از پلاستیک ساخته شده است اما خیلی محکم و ثابت است (بدون بازی) و یک چراغ LED دارد که در صورت وجود هر گونه ایرادی به شما اطلاع می‌دهد.

باتری

ظرفیت باتری | برنده: ویپرسو

باتری داخلی پی‌ام ۴٠ کمی بزرگ‌تر است ( ١٨٠٠ میلی‌آمپر ساعت در برابر ١۵٠٠ میلی‌آمپر ساعت). اگر بخواهم صادقانه بگویم، من تفاوت چندانی بین این دو در زمان استفاده، احساس نکردم. پس اجازه ندهید که این موضوع در انتخاب شما اثر بگذارد.

پورت USB | برنده: ویپرسو

پی‌ام ۴٠ دارای پورت usb تایپ c در کنارش است و نورد ٢ یک پورت micro usb در قسمت پایینی خود دارد.

سرعت شارژ | برنده: ویپرسو

من هر دو تا دستگاه را از ١۵ تا ١٠٠ درصد شارژ کردم. این کار برای نورد ٢، ۶۵ دقیقه طول کشید و برای پی‌ام ۴٠ (با وجود این که باتری بزرگ‌تری دارد) تنها ۵۵ دقیقه طول کشید.

کارتریج / پاد

ظرفیت مخزن | برنده: اسموک

نورد ٢ کمی مخزن بزرگ‌تری دارد ( ۴.۵ میلی‌لیتر در برابر ۴ میلی‌لیتر)

طراحی پاد | برنده: ویپرسو

این یکی از ویژگی‌های مورد علاقه‌ی من درباره‌ی لوکس پی‌ام ۴٠ است. جریان هوای روی کویل ها در داخل پاد محبوس شده است و در نتیجه اگر زمانی نشتی دهد (در حالی که الان ندارد) به درون خود پاد نشت می‌کند. در عوض اگر نورد ٢ نشتی داشته باشد، مایع به تمامی قسمت‌های داخلی دستگاه راه پیدا می‌کند (متاسفانه این حالت نسبتاً زیاد اتفاق می‌افتد).

پر کردن دستگاه | برنده: ویپرسو

پی‌ام ۴٠ دارای طراحی فوق‌العاده‌ی پر کردن از بالا است. مشابه با ویپرسو XROS که قسمت دهانه‌ی آن باز می‌شود. بنابراین نیازی نیست تا شما پاد یا کارتریج را برای پر کردن خارج کنید. نورد ٢ دارای یک پلاگ سیلیکونی در قسمت کناری است که باز کردن آن اصلا آسان نیست و برای دسترسی به آن باید پاد را خارج کنید.

قرارگیری مناسب پاد درون دستگاه | برنده: مساوی

هر دو پاد به صورت ایمن داخل دستگاه‌ها قرار می‌گیرند و جای بازی ندارند.

دهانه‌ی دستگاه | برنده: ویپرسو

دهانه‌ی پی‌ام ۴٠ گرد‌تر است که باعث می‌شود طبیعی‌تر و راحت‌تر باشد (نظر شخصی).

پنجره ی کارتریج | برنده: ویپرسو

هر دوی این دستگاه‌ها، پاد شفاف دارند که برای دیدن سطح جوس عالی است. اما در نورد ٢ این ویژگی از بین رفته است چون وقتی که پاد متصل باشد، هیچ چیزی نمی‌توانید ببینید. پی‌ام ۴٠ به شما این امکان را می‌دهد که سطح جوس را تا زمان رسیدن به سطح تقریبی ٣٠ درصد، ببینید. حتی در آن شرایط هم می‌توانید پاد را کج کرده و ببینید که چه مقدار باقی مانده است.

کویلها

تنوع کویل‌ها | برنده: اسموک

با توجه به کویل‌های آر‌ پی ام (RPM) و نورد، اسموک تنوع بیشتری را در اختیار شما می‌گذارد. در آن طرف، خانواده‌ی کویل‌های GTX بسیار مقاوم هستند.

طعم | برنده: ویپرسو

با توجه به کویل‌هایی که امتحان کرده‌ام، هیچ کدام از این دو در زمینه‌ی طعم نسبت به دیگری برتری قابل توجهی نداشتند. اما کویل‌های GTX برتری واضحی در این زمینه دارند. من حین تست از مایع جوس یکسان در هر دو دستگاه استفاده کردم و کویل‌های نورد به نظر می‌رسید که کمی خنثی‌تر بود. اما نگذارید که این موضوع در انتخاب شما تأثیر بگذارد، فکر کنم اکثر افراد با هر کدام از این دو راضی باشند.

جریان هوا

طراحی جریان هوا | برنده: ویپرسو

در اینجا باید از هر دو شرکت تقدیر کرد چرا که ورودی هوا را در کنار دستگاه قرار دادند و به این یعنی که بعید است آن را هنگام کشیدن ویپ بپوشانید. با این حال، برنده‌ی قطعی در اینجا ویپرسو است؛ به دلیل این که سیستم جریان هوای قابل تنظیم را در دستگاه قرار دادند (در نورد ۲، تنظیماتی در کار نیست). طراحی واقعاً هوشمندانه‌ای نیز هست؛ به کمک اهرمی در پشت دستگاه و از طریق محدود کردن پورت‌هایی در کنار دستگاه، جریان هوا را تنظیم می‌کنید. واقعاً تحسین برانگیز است.

تجربه‌ی جریان هوا | برنده: اسموک

جریان هوا در نورد ۲ بسیار روان‌تر و ساکت‌تر از پی‌ام ۴۰ است. این احتمالاً به دلیل مسیر جریان هوا می‌باشد. هوا در نورد از کنار دستگاه وارد می‌شود و مستقیماً وارد کویل می‌شود. در پی‌ام ۴۰ هوا باید از کنار دستگاه و کارتریج عبور کند تا به کویل برسد.

جمع‌بندی نظرات

وقتی شروع به نوشتن این مقاله کردم، پر از هیجان و انتظار برای این کار بودم. من افرادی را می‌شناسم که عمیقاً اسموک نورد ۲ را دوست دارند در نتیجه یک رقابت نزدیک با حاشیه‌ي پیروزی کم را پیش‌بینی می‌کردم. اما قضیه این گونه نبود. الآن می‌فهمم که چرا ویپرسو برای این که لوکس پی‌ام ۴۰ را با نورد ۲ وارد رینگ مسابقه کند، این قدر نگران بود: آن‌ها دارند خودنمایی می‌کنند! اما با عرض معذرت، پی‌ام ۴۰ بدون شک یک محصول کاملاً برتر است.

امتیازات نهایی

ویپرسو لوکس پی‌ام ۴۰ (۱۱) – اسموک نورد ۲ (۴) – مساوی (۷)

این به این معنی نیست که نورد ۲ دستگاه بدی است، در واقع من بسیار به آن علاقه دارم. اما همچنین به چوب خرچنگ نیز علاقه دارم که بدون شک در برابر مواد واقعی آن، سطح پایین‌تری دارد. به نظر من هر دو دستگاه انتخاب امنی هستند، اما اگر شما حق انتخاب دارید، من شدیداً پیشنهاد می‌کنم که سراغ لوکس پی‌ام ۴۰ بروید. به خاطر دلایل زیر:

مزایای ویپرسو لوکس پی‌ام ۴۰:

  • کیفیت ساخت کاملاً برتر (پنل‌های IML نیز جذاب هستند!)
  • سیستم جریان هوای قابل تنظیم خلاقانه
  • کویل‌های GTX قابل اعتماد‌تر از کویل‌های اسموک هستند (با توجه به تجربه‌ی من)
  • طراحی پر شدن از بالای ساده
  • صفحه نمایش روشن‌تر و راحت‌تر برای خواندن
  • شارژ به وسیله‌ی USB تایپ C
  • جدا کردن پاد راحت‌تر است (کنار پاد دارای سطح مناسب برای گرفتن بهتر است)
  • دهانه‌ی راحت‌تر
  • شمارنده‌ی پاف با هر بار جدا کردن پاد ریست نمی‌شود
  • شما می‌توانید سطح مایع جوس را بدون جدا کردن پاد ببینید
  • طراحی پاد مقاوم به نشتی

مزایای اسموک نورد ۲:

  • ظرفیت مایع جوس بیشتر (4.5 میلی‌لیتر در برابر 4 میلی‌لیتر)
  • مقدار وات هر بار که پاد را راه‌اندازی می‌کنید به صورت خودکار تغییر نمی‌کند
  • دارای دکمه‌ی راه‌اندازی بهتر که یک چراغ LED نیز دارد
  • خانواده‌ی کویل‌های بیشتری موجود دارد (سازگار با کویل‌های RPM و نورد)
  • جریان هوای روان‌تر
  • نشان دادن مقدار ولتاژ در صفحه نمایش

با وجود این که من پی‌ام ۴۰ را دوست دارم، مطمئناً بدون نقص نیست. این‌ها یک سری از مواردی هستند که نیاز به بهبود دارند: 1. دکمه‌ی آن دارای فضای بازی بیش از حدی است که باعث می‌شود ارزان به نظر برسد. ۲. مقدار وات آن بعد از نصب کارتریج به صورت خودکار تغییر می‌کند. ۳. جریان هوا می‌توانست روان‌تر باشد. ۴. در آخر، تنها یک سری تغییرات در طراحی می‌تواند آن را از نورد ۲ متمایز کند. در حال حاضر، بیش از حد شبیه است و این نکته ممکن است باعث ایجاد بحث شود.

جدا از این‌ها، لوکس پی‌ام ۴۰ یک دستگاه جمع و جور فوق‌العاده است، مخصوصاً زمانی که ویپینگ مستقیم به ریه‌ی محدود، مد نظرمان باشد. ویپرسو واقعاً من را با این کیت شگفت‌زده کرد. بعضی از امکانات آن مانند سیستم کنترل جریان هوا (AFC) و طراحی پاد، بدون نقص اجرا شده بودند. مجدداً میگویم که کیفیت ساخت آن فوق‌العاده است. من نمی‌گویم که یک دستگاه دگرگون کننده و یا همچین چیزی است، اما بدون شک در بالاترین سطح کلاس خودش است و یک ارتقای بزرگ برای نورد ۲ محسوب می‌شود. من متوجه هستم که بازار اشباع شده است و بسیاری از مصرف‌کننده‌های ویپ در حال از دست دادن علاقه نسبت به این مدل از دستگاه‌ها هستند (از جمله خود من)، ولی در این مورد شک نکنید. این یکی بسیار ارزنده است!

یک دیدگاه

  1. سلام خواستم قیمت عمده رو بدونم ولی توسایت نتونستم خرید عمده کنم قیمت ها تکی هستن

ثبت دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×